JO-SIE rijschool Nieuwegein – Over De TussenTijdse Toets
Je kunt ervoor kiezen een Tussentijdse Toets te doen. Dit houdt in dat je je bijzondere verrichtingen alvast kunt uitvoeren. Indien je deze goed uitvoert, hoef je deze niet meer te doen tijdens het eerste examen. Ook is het een goede manier om vast te wennen aan het rijexamen.

Tijdens de Tussentijdse Toets worden alle examenonderdelen volgens de exameneisen getoetst door een onafhankelijke examinator van het CBR. Je rijinstructeur kan meerijden indien je dit prettig vindt. Het voordeel hiervan is dat de rijinstructeur kan zien hoe je rijgedrag is onder deze omstandigheden.

JO-SIE rijschool Nieuwegein – Over de Theorie
Uiteraard is ook het behalen van de theorie van groot belang. Je moet de Theorie gehaald hebben voor je je Toets en/of Praktijkexamen gaat doen. Kies je ervoor de Tussentijdse Toets te doen? Ook dan is het theoriecertificaat nodig. Het theoriecertificaat mag niet ouder dan 1,5 jaar zijn.

De theorietoets wordt afgenomen in het CBR en bestaat uit:
• 28  vragen over  verkeersinzicht
• 12  vragen over verkeersregels

• 25  vragen over gevaarherkenning

Theorie-materiaal
Jo-Sie rijschool beschikt over het theorie materiaal zoals Boek en Internet én een Cursus via Internet. Als je dus bij ons komt lessen, kun je ervoor kiezen ook het materiaal aan te schaffen via Josie rijschool, erg handig!

Theorie-examen reserveren
Via de website van het CBR kun je gemakkelijk het theorie examen reserveren. Je vult alle gegevens in, kunt direct online betalen, en het examen is gereserveerd. Ook mag je zelf bepalen in welke plaats je de theorietoets wilt afnemen.

Lessen bij JO-SIE rijschool Nieuwegein? Neem contact op via 030-6053320 of 06-536 912 78. Ook kun je ons mailen via jo-sie@ziggo.nl

!!!!!     MOEILIJK LERENDE LEERLINGEN ZIJN OOK VAN HARTE WELKOM     !!!!!

” ERVARINGEN MET INSTRUCTEURS ??  BOEK EERST EEN  G R A T I S  PROEFLES “