Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 12 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

 

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (22)

  • Ana-Lynn| 4 maart, 2019

    John heeft me geweldig geholpen om mijn zenuwen Onder controle te houden en vertrouwen in mezelf te hebben. Ik ben heel erg blij dat het eindelijk bij Rijschool jo-sie gelukt is om mijn rijbewijs te halen! Hele fijne instucteur, rustig en relaxt en goed leren rijden. Bedankt John!!

  • Frederique| 17 februari, 2019

    Hele goede rijlessen gehad. Elke rijles was anders en er werden telkens andere dingen geoefend. Hierdoor vond ik het ook leuk om te lessen en er werd goed geluisterd naar wat ik nog wilde doen. Ik vond het vooral lastig om vooruit te kijken en op tijd klaar te zijn maar John heeft me hierbij super goed geholpen

  • Jeroen| 23 januari, 2019

    Of ik in 1 keer geslaagd ben, nee. Wel heb ik hele goede lessen gehad en heb er hee veel van geleerd. Dingen die ik niet kon of lastig vond werden gelijk opgepakt. Het lastigste vond ik toch het kijken en inschatten. Het rijden ging wel na mijn mening. Uiteindelijk ben ik geslaagd en kan ik niet wachten tot ik me rijbewijs heb. Bedankt John voor de leuke en leerzame lessen!

  • liesje Stander| 3 januari, 2019

    5-Stars!
    John is wonderful driving instructor! As every new beginner, I was afraid of the possibility that My driving instructor would put the fear of driving in me if i made a mistake, but to the contrary John is very friendly and has taught me to be vigilant and given me the skills to drive safetly and feel confident on the road! His wit and sarcasm lightens the mood and made me feel confortable and relaxed. He is a very good teacher and is able to comunicate very well of how you could do something in a better, more efficient or safer manner! Thank you John! 5Stars*

  • Joey| 31 december, 2018

    John is een goeie rij instructeur die alles kalm en duidelijk uitlegt. Als je even in de stres raakt door een bepaalde situatie, weet hij van aanpakken en dat doet hij op een relaxte manier, geen haast. Het is fijn om hem als instructeur te hebben omdat hij je niet alleen leert autorijden, maar ook met je reflecteert naar punten waar je op moet letten. Dit helpt jou met het inzien van wat beter kan en maakt het halen van je rijbewijs een stuk gemakkelijker. Naast de wijze lessen kan je ook zeker met hem gezellig kletsen wat het autorijden leuker maakt. In 1 x geslaagd dankzij rijschool Jo-Sie, zeker een aanrader!

  • Ramona van rooijen| 23 november, 2018

    John is echt de rust zelf.
    Ik had heel veel stress bij het rijden. En John kreeg het eruit.
    Ik werd steeds rustiger.
    John ik ben echt blij dat ik voor jou heb gekozen.

    Je bent een geweldige man die je overal rustig bij help
    En het ook gewoon 100x wilt uitleggen.
    Vandaag ben ik door jou steun en geduld in 1x geslaagd voor Mn exame.

    Bedankt voor alles. En je goede hulp
    En ik zou je overal aanraden.
    Je bent een topper !

  • Mike| 18 november, 2018

    Super ervaring gehad bij JO-SIE rijschool. John heeft zelfs voor mensen als ik super veel geduld en als ik nog moeite had met bepaalde onderdelen kwamen we daar vaker op terug tot het goed ging. Zeker heeft John me tijdens de lessen meer zelfvertrouwen gegeven op de weg en zal ik daarom deze rijschool voor altijd dankbaar zijn voor al deze top lessen die ik heb gehad. John is een toffe instructeur en zal zeker voor ieder nieuw persoon het een leerzame tijd maken!

  • Thommy| 1 november, 2018

    Goede rij-instructeur die alles op een duidelijke & geduldige manier uitlegt, aandachtspunten worden goed besproken en verbetert.
    Ik vond het een fijne ervaring en met de lessen en instructies van John heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik zou rijschool JO-SIE zeker aanraden!

  • Danaë| 26 oktober, 2018

    Ik heb hele fijne lessen bij deze rijschool gehad, en raad hem zeker aan. John is een goede en vriendelijke instructeur. Hij blijft altijd kalm en geeft duidelijk aan waar je sterke en zwakke punten zitten.

  • Beau| 22 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor het geduld hebben haha!!
    Ik was zeker niet ver gekomen door alle tips die ik gekregen hebt.
    In 1x geslaagd dankzij John. Bedankt!!!

  • junqing| 17 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij jou heb gehad,Goede instructeur die duidelijk uitlegt en goeie tips geeft,is een fijne sfeer tijdens de lessen en die instructeur is erg vriendelijk. Zeker aan te raden.

  • Joyann| 15 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor uw geduld, leuke en leerzame lessen!!!! Voor degene die hun auto rijbewijs willen halen, is deze rijschool zeker een aanrader!!!!!!!

  • Marvin| 5 oktober, 2018

    Beste John ,
    Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij jou heb gehad , ook al ging het wat langzamer , gelukkig had je het geduld ! En daar ben ik jou dankbaar voor ! Nogmaals hartstikke bedankt .
    Een echte aanrader deze man !

  • Evelina| 4 oktober, 2018

    John erg bedankt voor het geduld en leerzame lessen ik heb fijne lessen gehad je ben de beste

  • Kirsten| 2 oktober, 2018

    Heel fijn les gehad van John. Veel begrip en geduld. Doet er alles aan om je te helpen. Heel professioneel. Fijn in de omgang. Zeker een aanrader!!!

  • Amber van Nimwegen| 27 september, 2018

    Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Jo-sie.
    John is een geduldige en rustige instructeur en helpt je op de juiste manier.
    Hij houdt goed bij waar je nog extra aandacht aan moet besteden en deze dingen komen ook regelmatig terug. Dit helpt je om zekerder achter het stuur te zitten.
    Ik wil John graag bedanken dat ik dankzij hem mijn rijbewijs in één keer heb gehaald!

  • Cathy| 14 september, 2018

    Hele leuke rijschool. Leerzame lessen gehad. Goede uitleg en altijd gefocust op jou.

  • Marlon| 13 september, 2018

    Goede instructeur die duidelijk uitlegt en goeie tips geeft. Heeft veel geduld en begrip bij moeilijke situaties. Er is een fijne sfeer tijdens de lessen en die instructeur is erg vriendelijk. Zeker aan te raden!

  • Nicolette van Hintum| 11 september, 2018

    Een aanrader om hier te gaan lessen! Goede uitleg, man met veel geduld en ruimte voor een grapje. John laat je zich op je gemak voelen in de auto, wat voor mij iets was waar ik moeite mee had. Daarnaast ook erg flexibel! Heel erg bedankt voor je tijd voor mij in je eigen vakantie!

  • Tim Eksteen| 3 september, 2018

    Hele fijne en relaxte lessen gehad bij John. Serieus maar ook plek voor een grap! John wist heel goed waar ik nog aan moest werken en kon dit ook heel duidelijk overbrengen. Echt een topper! Ontzettend bedankt voor alles!

  • Yen-vi| 16 augustus, 2018

    Ik heb een positieve ervaring gehad bij John. Hij was erg geduldig en duidelijk. Als ik iets niet wist of verkeerd deed, werd het me goed uitgelegd. Het waren leerzame lessen en ik zou rijschool JO-SIE zeker aanbevelen!

  • Aliona| 5 augustus, 2018

    I am very happy that I choose
    this school. It was very hard for me to learn how to drive. Thanks to the instructor for his patience and professional work, and the way how he teach me. This help me and now I’m happy driver

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.