Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 12 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

 

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (24)

  • Thommy| 1 november, 2018

    Goede rij-instructeur die alles op een duidelijke & geduldige manier uitlegt, aandachtspunten worden goed besproken en verbetert.
    Ik vond het een fijne ervaring en met de lessen en instructies van John heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik zou rijschool JO-SIE zeker aanraden!

  • Danaë| 26 oktober, 2018

    Ik heb hele fijne lessen bij deze rijschool gehad, en raad hem zeker aan. John is een goede en vriendelijke instructeur. Hij blijft altijd kalm en geeft duidelijk aan waar je sterke en zwakke punten zitten.

  • Beau| 22 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor het geduld hebben haha!!
    Ik was zeker niet ver gekomen door alle tips die ik gekregen hebt.
    In 1x geslaagd dankzij John. Bedankt!!!

  • junqing| 17 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij jou heb gehad,Goede instructeur die duidelijk uitlegt en goeie tips geeft,is een fijne sfeer tijdens de lessen en die instructeur is erg vriendelijk. Zeker aan te raden.

  • Joyann| 15 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor uw geduld, leuke en leerzame lessen!!!! Voor degene die hun auto rijbewijs willen halen, is deze rijschool zeker een aanrader!!!!!!!

  • Marvin| 5 oktober, 2018

    Beste John ,
    Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij jou heb gehad , ook al ging het wat langzamer , gelukkig had je het geduld ! En daar ben ik jou dankbaar voor ! Nogmaals hartstikke bedankt .
    Een echte aanrader deze man !

  • Evelina| 4 oktober, 2018

    John erg bedankt voor het geduld en leerzame lessen ik heb fijne lessen gehad je ben de beste

  • Kirsten| 2 oktober, 2018

    Heel fijn les gehad van John. Veel begrip en geduld. Doet er alles aan om je te helpen. Heel professioneel. Fijn in de omgang. Zeker een aanrader!!!

  • Amber van Nimwegen| 27 september, 2018

    Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Jo-sie.
    John is een geduldige en rustige instructeur en helpt je op de juiste manier.
    Hij houdt goed bij waar je nog extra aandacht aan moet besteden en deze dingen komen ook regelmatig terug. Dit helpt je om zekerder achter het stuur te zitten.
    Ik wil John graag bedanken dat ik dankzij hem mijn rijbewijs in één keer heb gehaald!

  • Cathy| 14 september, 2018

    Hele leuke rijschool. Leerzame lessen gehad. Goede uitleg en altijd gefocust op jou.

  • Marlon| 13 september, 2018

    Goede instructeur die duidelijk uitlegt en goeie tips geeft. Heeft veel geduld en begrip bij moeilijke situaties. Er is een fijne sfeer tijdens de lessen en die instructeur is erg vriendelijk. Zeker aan te raden!

  • Nicolette van Hintum| 11 september, 2018

    Een aanrader om hier te gaan lessen! Goede uitleg, man met veel geduld en ruimte voor een grapje. John laat je zich op je gemak voelen in de auto, wat voor mij iets was waar ik moeite mee had. Daarnaast ook erg flexibel! Heel erg bedankt voor je tijd voor mij in je eigen vakantie!

  • Tim Eksteen| 3 september, 2018

    Hele fijne en relaxte lessen gehad bij John. Serieus maar ook plek voor een grap! John wist heel goed waar ik nog aan moest werken en kon dit ook heel duidelijk overbrengen. Echt een topper! Ontzettend bedankt voor alles!

  • Yen-vi| 16 augustus, 2018

    Ik heb een positieve ervaring gehad bij John. Hij was erg geduldig en duidelijk. Als ik iets niet wist of verkeerd deed, werd het me goed uitgelegd. Het waren leerzame lessen en ik zou rijschool JO-SIE zeker aanbevelen!

  • Aliona| 5 augustus, 2018

    I am very happy that I choose
    this school. It was very hard for me to learn how to drive. Thanks to the instructor for his patience and professional work, and the way how he teach me. This help me and now I’m happy driver

  • Sabine| 25 juli, 2018

    Dankzij Jo-sie vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Eerder gelest bij een andere rijschool, alleen door omstandigheden daar gestopt. Besloten toch na een aantal jaar weer te beginnen en kwam bij John terecht. De lessen waren erg leerzaam. John heeft erg veel geduld, stelt leerzame vragen en helpt je met meer zelfvertrouwen opbouwen. Hij stelt je op je gemak en houdt van een grapje.

    Bedankt John voor je geduld en het vertrouwen in mij dat ik het kon, zodat ik zelf ook in zag dat ik het rijbewijs kon behalen.

  • Nils eksteen| 17 juli, 2018

    17 juli mijn rijbewijs binnen gehaald! Met heel veel hulp van John. De manier waarom John les geeft is heel rustig en als in een moeilijke situatie zit, helpt hij je om er rustig door heen te gaan. Hij neemt echt de tijd voor je en dat merkte ik heel erg. Als je een fout maakt zet hij je heel even aan de kant van de weg, en legt hij uit wat je beter had kunnen doen. Je leerd gewoon zo veel in 1 les!!!

    John, enorm bedankt voor je hulp. WIJ hebben dit voor elkaar gekregen!!!

  • Noa| 5 juli, 2018

    Ik heb heel fijne rijlessen gehad bij JO-SIE rijschool. Ik vond het in het begin best eng om de weg op te gaan, maar John stelde me altijd gerust en liet me nooit iets doen waar ik me nog niet goed bij voelde. Dankzij Johns eindeloze geduld en leerzame aanwijzingen heb ik niet alleen fijne lessen gehad, maar ben ik ook nog eens binnen drie maanden in één keer geslaagd!!

  • Claas de Hollander| 29 juni, 2018

    Rijschool Jo-sie in één woord: fantastisch! Dankzij de toplessen van John ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd met een goed gevoel mijn rijlessen doorstaan. Zeker een aanrader voor anderen!

  • Michelle| 21 juni, 2018

    Ik heb geleerd om goed gefocust te rijden en zekerder te worden in het rijden. Ik had wat meer tijd nodig maar dankzij John is het gelukt. Geef goede lessen en benaderd rustig.

  • Stéfane Adolph| 15 juni, 2018

    Super dankbaar en blij met de rijlessen van John. Dankzij hem heb ik het in 1 keer gehaald. Hij is een kalme en geduldige instructeur, die mij goed heeft geholpen de afgelopen periode. Zeker een aanrader voor anderen!

  • Jennifer| 7 juni, 2018

    Hele fijne ervaringen met rijschool Jo-Sie. Leerzame lessen, goede aanwijzingen en een zeer begripvolle en rustige rij instructeur. Af en toe een zeurkous van een vent 😉 maar zo ben ik wel in 1x geslaagd! Nogmaals super bedankt John.

  • Yen-Ling| 5 juni, 2018

    Het waren leerzame lessen! John had veel geduld bij het uitleggen. Hij was erg rustig en begripvol! Dank je wel John!

  • Tessa| 29 mei, 2018

    Hele positieve ervaring met JO-SIE rijschool. John is een goede en geduldige instructeur. Van mezelf ben ik erg stresserig, maar dankzij John voelde ik me al snel vertrouwd op de weg. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto, wat goed meehelpt als je stress ervaart.

    John bedankt voor alle leerzame lessen, je geduld en gezelligheid.

    In 1 keer geslaagd, super blij mee!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.