Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 20 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

( Plaatsing doen wij alléén ná mondelinge toestemming van de leerlingen )

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (22)

  • Quinten| 1 februari, 2023

    Goede rijschool. Duidelijk en langzaam steeds hoger opkomen en uit eindelijk voldoende kunnen rijden om examen te mogen doen. Goede, leuke en leerzame lessen. Dus kortom, zeer goed ervaring mee en zeker een aanrader.

  • Amber| 1 februari, 2023

    Zeer fijne en leerzame lessen gehad. Zeker een goede rijschool om bij te lessen! Dankjewel voor alles John

  • Jimmy kool| 2 januari, 2023

    Top rijschool. De instructeur is rustig een neemt de tijd voor je om dingen te leren. Legt alles super goed uit en geeft voorbeelden van hoe het beter kan.
    Echt een aanrader

  • Luca| 2 januari, 2023

    Heel fijne ervaring gehad bij de rijschool. Ik voelde mij altijd op mijn gemak. Ondanks dat dit een lange reis was heb ik wel het gevoel gehad dat het het waard was! Heel erg bedankt!

  • Milan| 15 december, 2022

    veel leerzame en informatieve lessen, en in 1x geslaagd dankjewel John voor de lessen.

  • Lodewijk| 2 december, 2022

    In 1x geslaagd! In korte tijd veel lessen gevolgd bij John met een mooi resultaat. Alle fouten tijdens het lessen worden meteen besproken a.d.h.v. tekeningen en tools, waardoor je goed voorbereid bent. Communicatie buiten de lessen om is ook duidelijk via WhatsApp, waardoor veranderingen, regels en afspraken makkelijk terug te lezen zijn.

  • Tissam Taamrant| 15 november, 2022

    Goede duidelijke lessen. Fijne rijinstructeur om naast je te hebben! Tweede van de familie die in 1x keer geslaagd is bij rijschool Jo-sie.
    Heel erg bedankt voor alle lessen John!

  • Daan van Rooijen| 11 november, 2022

    Super fijne ervaring! John geeft je een veilig en goed gevoel tijdens het lessen zelfs met een grapje tussendoor. Geeft je goede uitleg ook als er iets mis gaat. Ik ben ook in 1x geslaagd super blij mee! Dus ik raad iedereen deze rijschool aan!

  • Bibi| 26 oktober, 2022

    Dankzij de fijne en duidelijke lessen ben ik in één keer geslaagd.
    Je krijgt rustige en duidelijke uitleg, en er wordt altijd aan de afspraak gehouden.
    Fijne rijschool, heel erg bedankt John!

  • Merlijn| 28 september, 2022

    Veel geleerd, veel geduld en legt goed uit wat je beter kan doen. Fijne sfeer in de auto en altijd in voor een grapje. Zeker aan te raden aan andere beginnende bestuurders

  • Wesley| 15 augustus, 2022

    Top rijschool neemt de tijd voor zijn leerlingen geeft uitleg als je dat nodig heb en is zeer professioneel 😃 ik zou deze rijschool zeker aanbevelen

  • Tessa| 10 augustus, 2022

    Ik ben John heel erg dankbaar voor de goede rijlessen, zijn geduld en dat ik nu meer zelfvertrouwen heb in het auto rijden. Ik had het nooit verwacht, maar met de goede hulp van John ben ik in één keer geslaagd! Ik zou iedereen aanraden om rijlessen te nemen bij Jo-sie.

  • Arjan| 13 juli, 2022

    Snel een goede basis opgebouwd van geduldige instructeur, een aanrader voor leerlingen met ADD/ADHD

  • Milan| 20 mei, 2022

    Afgelopen dinsdag moest ik afrijden en natuurlijk in 1x geslaagd, zonder John ze moeite en tijd was dit niet gelukt. Hartstikke bedankt John!!!!

  • Martijn| 8 mei, 2022

    afgelopen woensdag ben ik in 1 keer geslaagd. En dat is dankzij rijinstructeur John. Er hing altijd een relaxte en fijne sfeer in de auto.

  • Oumar| 25 maart, 2022

    Binnen 19 goede en leerzame lessen in 1 keer afgereden dankzij John had ook niet minder verwacht.

  • Arthur van der Linde| 3 maart, 2022

    In 1 keer geslaagd! Ik ben John erg dankbaar voor de prettige omgang. Serieus (en soms ook streng) waar nodig maar zeker ook een fijne ontspannen sfeer. Ik zou rijschool jo-sie 100% aanraden!!

  • Lisette Snel| 21 februari, 2022

    Vandaag in 1x geslaagd! Dit was mij niet gelukt zonder John van Jo-sie. Super rij-instructeur waar ik veel van heb geleerd. In de auto was er altijd plaats voor een grapje. Naast leerzaam daarom ook leuk.

  • Chloe Verhoef| 4 februari, 2022

    Ik heb zojuist mijn rijbewijs behaald dankzij de duidelijke, leuke, instructieve lessen van John!

    Wanneer ik iets niet begreep zetten wij de auto aan de kant en legde hij mij alles uit net zolang tot dat ik het snapte.

    John hartelijk bedankt voor alles!

  • Jochem| 2 februari, 2022

    Net mijn 2e poging voor het praktijkexamen geslaagd! Heb een goede ervaring met de rijschool, makkelijk en duidelijk met plannen en er genoeg ruimte als je hardleers bent/toch wat moeite hebt met rijden. Je wordt goed naar het rijexamen geholpen!

  • Britt| 14 januari, 2022

    Ontzettend fijne begeleiding en in 1 keer geslaagd! Tussendoor een grapje hier en daar kan in de auto. Nogmaals bedankt John en wie weet zien we elkaar nog een keer op de weg.

  • Margot| 31 december, 2021

    Omg ik ben geslaagd in 1 keer!!!!
    Nooit gedacht dat ik dat kon.
    John heeft me zo goed geholpen en begeleidt daar ben ik hem onwijs dankbaar voor.
    Deze rijschool is 100% zeker een aanrader, John heeft echt persoonlijke aandacht.
    Onwijs blij met deze rijschool, zeker een aanrader!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.