Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 20 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (22)

  • Ronan| 12 november, 2021

    Super fijne ervaring gehad met het lessen bij de rijschool. John weet persoonsgericht de vaardigheden aan te leren om met vertrouwen het examenen in te stappen. Doormiddel van de duidelijk, maar toch geduldige en luchtige manier van lessen een top tijd gehad!

  • Esmay| 3 november, 2021

    Veel geleerd en 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Fijne rijlessen gehad en altijd in voor een gezellig praatje, John bedankt!

  • Xander| 6 oktober, 2021

    Het is mij misschien niet in een keer gelukt, maar bij een tweede keer mocht het toch baten. Fantastische rijschool, echt een aanrader. Goeie lessen, leuke grapjes en altijd gezellig, maar vooral leerzaam!

    John, bedankt en het gaat je goed!

  • Jivaro Van Der Horst| 7 september, 2021

    Zonder John had ik het niet gehaald,
    Fantastische rijschool en een aardige man om van te lessen, dit is zeker een aanrader om mee te lessen. John van harte bedankt voor alles👍🙏🏾.

  • Johan| 18 augustus, 2021

    Vanaf het begin tot het einde een super goede ervaring gehad alles tot op de puntjes was goed geregeld en hij neemt de tijd voor je top rijschool 👍🏻Gr Johan

  • Quess| 28 juli, 2021

    Hele fijne rijschool! Helpt fantastisch met kijken en John is heel fijn om mee te praten. Dankzij hem ben ik geslaagd! Bedankt John.

  • Robin Oorburg| 27 juli, 2021

    Ben begonnen 3 maanden terug, had mijn theorie al staan. We hebben samen alles gepland. Heb heel veel geleerd en ben heel blij dat ik dit in een zeer korte tijd heb behaald. Af en toe een grapje en een goede sfeer. Bedankt!

  • Megan| 22 juli, 2021

    Goede en leerzame lessen gehad, waarbij duidelijke instructies werden gegeven. Super blij met mijn rijbewijs! Bedankt John.

  • Monica| 10 juli, 2021

    Fijne rijschool en fijne rijlessen gehad. In 1x geslaagd en dit was niet gelukt zonder de tijd, het geduld en de goede hulp van John. Echt een aanrader!

  • Melissa| 8 juli, 2021

    Echt een aanrader!!!
    In 1X geslaagd
    Supper begeleiding gekregen van begin tot eind, alles word uitgelegd van theorie en praktijk snap je het even niet komt het de volgende keer weer terug!
    Supper ervaring gehad bedankt john!

  • Alysha| 21 juni, 2021

    Het begon met een proefles, en deze was zeer fijn. Daarna kwamen de lessen en John nam echt de tijd. Als er iets niet goed ging pakte hij zijn boekje er bij en nam hij het door met behulp van tekeningen. Als je lekker aan het rijden was ging hij soms met je praten over van alles en grapjes hoorde daar ook zeker bij. Vaak kon ik iedere week wel 1 keer lessen maar soms liepen onze agenda’s niet goed samen en had ik een paar weken achter elkaar geen les. Maar wanneer ik wel les had vond ik dit ook zeer leuk. Ik had er echt plezier in! Na ongeveer 40/45 uur gelest te hebben mocht ik mijn examen doen en heb ik deze ook in 1x gehaald. Dank je wel John ik vond de lessen erg leuk en leerzaam.

  • Chandler| 5 juni, 2021

    Altijd in voor een grapje onderweg en een goede gezellige sfeer. Examen zelf in 1x gehaald na wel wat gepusht te worden maar toch alles in 1 maal gered

  • Adam Koopmans| 17 mei, 2021

    Na meer dan 2 jaar is het dan eindelijk zo ver; mijn rijexamen in 1 keer gehaald. Ondanks de pandemie en alles wat dat met zich meebracht is het dan toch gelukt om mij hiervoor klaar te stomen en hier ben ik John zeer dankbaar voor. Hij is altijd duidelijk direct maar nooit onredelijk. Ook beschikt hij over geduld waar je U tegen zegt, en met mijn tempo is dat erg gewaardeerd. Kortom heb ik een goede ervaring met John gehad en ik raad hem zeker aan je op zoek bent naar een goede rijschool.

  • Juliette| 4 mei, 2021

    Hele goeie ervaring gehad! John zegt waar het op staat dat is prettig.
    De proefles was goed. Hij geeft een veilig gevoel als je rijdt.

    De rijlessen werden makkelijk ingepland en er is ruimte voor verandering. Voorderest tijdens de lessen een duidelijke uitleg en hij blijft je herinneren aan de kleine dingetjes.
    Naast dat ook lekker kunnen kleppen.

    Al met al een goeie ervaring gehad met Josie-rijschool!

  • ROMY van elteren| 19 april, 2021

    8 april geslaagd voor mijn rijbewijs!!! Eindelijk!
    Inmiddels al weer ruim 10 jaar geleden dat ik bij jou voor het eerst begon met lessen, maar door omstandigheden er toen mee gestopt was.
    Nu afgelopen jaar toch weer begonnen en toch is de keuze weer op jou gevallen en dat niet voor niks. Er is een heel relaxte sfeer bij jou in de auto. EEN ECHTE AANRADER!! Sjon heeft mij geleerd om kritisch naar mezelf te kijken door middel van de vraag bij mij neer te leggen : hoe vond jij het gaan met de rotondes bijvoorbeeld dat was altijd even een dingetje. Waarop mijn antwoord van was KUT. Nou prima dan doen we m nog een keer over.
    Bij Sjon is het niet lullen maar poetsen in dit geval dan rijden. Geeft een duidelijk uitleg zodat het helder is voor de leerling en je komt niet voor verassingen te staan.
    Nu heb ik m in mijn zak 😜
    Sjon ik wil jou nogmaals heel erg bedanken voor de leuke tijd en ben blij dat ik het heb mogen afronden bij jou je bent een TOPPER!!! en wens jou heel veel succes en sterkte in deze nogal aparte tijd waarin wij leven nu.
    Groetjes romy

  • Jasper van der Bilt| 14 maart, 2021

    Ik heb goede rijlessen gehad bij John. Hij legt alles goed en duidelijk uit en helpt je met de dingen die je lastig vindt. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd en daar ben ik heel blij mee. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

  • Timo Van Kuik| 14 maart, 2021

    Heel erg fijn rijles gehad en zeker veel geleerd heel er bedankt John voor de tijd en moeite zonder jou had ik het nooit in één keer gehaald 👍

  • Paul Froon| 9 maart, 2021

    Erg fijne lessen gehad bij Josie. Rustige, degelijk, geduldig en niks overhaasten. Van begins af aan tot het eind stap voor stap goed leren rijden. Ondanks de pandemie die speelde met veel plezier met John in de auto gezeten.

  • Xanne| 20 januari, 2021

    John,

    Bedankt voor de goede tips in de auto! Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs binnen heb!
    Er was ook ruimte voor gezelligheid.

  • Daniël| 11 oktober, 2020

    Ik vondt het altijd erg fijn om bij john te lessen. Wanneer je een handeling fout deedt dan gaf john dat heel duidelijk aan. Hij legde ook meteen uit wat je anders had kunnen doen. Met john kon je altijd wel een grapje maken en alles leren op je eigen tempo

  • Anjès| 12 augustus, 2020

    In een korte tijd veel lessen gehad en deze waren ontzettend fijn! Als mijn frustraties hoog zaten, was er alle ruimte en tijd om deze te bespreken. De uitleg werd op een fijne, rustige manier gegeven en als ik iets niet begreep werd het gewoon nog een keer uitgelegd en besproken. Kortom: Héle fijne rijschool en door John heb ik vertrouwen gekregen in het rijden!

  • Duncan| 21 juli, 2020

    In 1 keer geslaagt, wat ik zeker aan john te danken heb. Voor john heb ik 2/3 andere rijinstructeurs gehad, waar het mede door mijn adhd niet echt lekker mee klikte. Iedere keer wanneer ik bij john in de auto stapte voelde ik gelijk de rust en duidelijkheid die hij afstraalde. Altijd ruimte voor een grapje, altijd ruimte voor vragen, en altijd de rust om dingen op je eigen tempo te leren.
    Bijna jammer dat de lessen voorbij zijn.
    Voor iedereen een aanrader dus!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.