Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 20 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (20)

  • Danilo Adelaar| 20 juni, 2020

    Wat een top rijschool is dit. Zo goed uitgelegd allemaal en een leuk gezellig klik. Heel erg bedank John voor je goede hulp.

  • Louis Tran| 3 juni, 2020

    John geeft duidelijk en goede lessen. Hij geeft aan wat je fout hebt gedaan en hoe je het de volgende keer beter kan doen. Ook voel je bijna geen grote druk op je tijdens het rijden met hem.

  • Davey| 12 maart, 2020

    Rijles:
    Heb leuken lessen met John gehad. Hij legt goed uit wat fout gaat en geeft goed les.

  • Björn Kunkeler| 10 maart, 2020

    Geslaagde rijlessen!BerichtJohn neemt de tijd om dingen uit te leggen, maar laat je ook graag fouten maken zodat je er zelf van leert. Ook dan ahteraf altijd met een goede uitleg. John neemt de tijd en het rijden voelt nooit gehaast. Hij heeft een antenne voor onrust en weet hier goed mee om te gaan. Deze aanpak werkte voor mij heel goed. Ik was erg gespannen, onzeker en zenuwachtig. Dat verdween bij elke les steeds iets meer. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan!

  • Yoeri van Nimwegen| 28 februari, 2020

    John,
    Bedankt voor de leerzame lessen! Jij neemt de tijd om op een rustige manier moeilijke verkeerssituaties te bespreken(als het nodig is ook vaker!) Mede hierdoor zorg je dat de leerling op een prettige manier kan gaan rijden. Ook ben je in voor een praatje!
    Nogmaals bedankt!

  • Jimmy van bijnen| 26 februari, 2020

    Eerst een rijles toen kwam er al je moet meer kijken toen 20 uur lang gereden met John hartstikke fijne rijlessen alles word echt goed uitgelegd als je iets niet begrijpt vragen super leuke lessen gehad en in 1x GESLAAGD raad iedereen aan hier te lessen wat een ervaring blij dat ik josie als rijschool heb gekozen

  • Björn Overbeek| 25 februari, 2020

    In één keer geslaagd! Het begon allemaal met een proefles, daarna een goede, duidelijke uitleg over het process en vervolgens het inplannen van de lessen. De proefles vond ik best spannend, maar John heeft me duidelijk alles uitgelegd en ik voelde me heel veilig met hem naast me in de auto. De rest van de lessen gingen vrijwel precies zoals de proefles: stukjes uitleg en dan iets uitproberen tot het goed ging en dan verder. Op geen moment had ik het idee dat onveilig was, want John gaf goede aanwijzingen, en greep soms in waar nodig. Over het algemeen heb ik een hele fijne rijervaring opgedaan bij John, en ik raad je zeker aan om een proefles in te plannen als je aan het zoeken bent naar een rijschool. Heel erg bedankt John!

  • Adnan| 14 februari, 2020

    Heel erg bedankt voor de leuke en duidelijke lessen, veel gelachen en gepraat. Tegen het einde werd het wel serieus, maar dit was wel nodig. Nogmaals bedankt en ik ben trots om te zeggen dat ik in één keer ben geslaagd!
    Een echte aanrader.

    Groeten Adnan

  • Nikki| 10 februari, 2020

    Na twintig lessen ben ik in één keer geslaagd. Dit is gelukt door de fijne lessen van John. Hij weet waar hij het over heeft en zijn geduld raakt nooit op. Ook al gaat het nog zo slecht, hij blijft optimistisch. Elke vraag die je hebt, beantwoordt hij zo goed mogelijk en hij stelt je in elke situatie op je gemak.
    Heel erg bedankt John!

  • Björn| 6 februari, 2020

    Erg fijn les gehad van John,
    Goede uitleg gehad en op een fijne manier naar het eindresultaat toegewerkt. Ook brengt hij goed de aandachtspunten in beeld en zorgt er voor dat het dan verbeterd wordt. John zorgt er dus echt voor dat je je op je gemak voelt in de auto

    Zeker een aanrader!

  • Menno| 4 februari, 2020

    Hele fijne en goede rijlessen gehad van Jo-sie. Legt goed de dingen uit die je moet verbeteren en oefent alles goed. Vond het gezellig in de auto! Bedankt!!!

  • Sanne| 24 januari, 2020

    Fijne rijlessen gehad! Je leert elke les weer wat anders en in korte tijd kan er al veel verbetering te zien zijn. Dit met name door duidelijke uitleg en voorbeelden.

  • Lorenzo| 19 december, 2019

    Heel fijn en gezellig gehad bij de lessen van John. Geeft goed aan wat je goed en fout doet en wat je de volgende keer beter kan doen. Blij dat ik bij hem rijlessen heb gereden. Zeker een aanrader!!

  • Elbertus| 14 december, 2019

    ik heb in die anderhalve maand veel geleerd van john. En ik heb veel gelachen en ik ben superblij dat ik alles in een keer heb gehaald. Het is een top rijschool!
    Zeker een aanrader om deze rijschool te kiezen.
    John bedankt groetjes bertus

  • Mike| 5 december, 2019

    Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen, in iets meer dan een maandje heb ik mijn praktijk gehaald. Dankzij opbeurend commentaar kwam het uiteindelijk goed voor elkaar. John verteld je duidelijk wat goed en fout gaat en ook altijd in voor een grapje, en in één keer geslaagd, John bedankt!!

  • Paul| 27 november, 2019

    Ik vond de rijlessen met John heel prettig. De opbouw van de lessen voelde natuurlijk, er was veel aandacht voor wat er niet zo goed ging, en het was ook gewoon altijd gezellig in de auto.

    John, hartelijk bedankt, dankzij jou kan ik nu elke dag vol zelfvertrouwen in de file staan!

  • Marissa| 26 november, 2019

    GESLAAGD!Na een aantal uren met jou in de auto, je gaf mij veel aanwijzingen, veel tips. Ik vond het fijn om bij jou te rijden! Ik heb veel geleerd, en tijdens mijn examen dacht ik nee, dit wordt hem niet! We liepen samen naar boven en de examinator gaf mij een hand en zei gefeliciteerd! Allemaal dankzij jou ook John, ook al heb ik het zelf wel gedaan! Een echte aanrader, heeft veel geduld, houd rekening met je en neemt zeker de tijd voor je! Groetjes Marissa

  • Melvin bos| 25 november, 2019

    Ik heb een fijne ervaring opgedaan met de rijlessen bij John Door zijn geduld en zijn rustige en vriendelijke begeleiding is er veel ruimte om te leren en uiteindelijke succeservaring op te doen. Mocht je eigen frustratie oplopen omdat je in jouw eigen ogen voor de zoveelste keer scheef inparkeert of twijfelt of je slingerende fietsers nu wel of niet zult inhalen… John laat zich niet gauw gek maken en weet met de nodige dosis humor en rust goed alle stress en spanning te relativeren. Hierdoor vergroot je het vertrouwen in jezelf en ga je uiteindelijk steeds zelfverzekerder rijden. Ook heeft hij meerdere tactieken in huis om je op je gemak te stellen of je juist een duwtje te geven in de goede richting. Ik vind het dus zeker een aanrader en ben zeer blij en gelukkig met het behalen van mijn rijbewijs in 1 keer. Supper vent

    Bedankt john

  • Louise| 25 november, 2019

    Bedankt voor de duidelijke uitleg en het geduld! Hele fijne ervaring gehad, zeker een aanrader!

  • Marissa| 5 november, 2019

    Ik ben geslaagd! Enorm bedankt voor al de zorgvuldige en duidelijke lessen. John geeft goede aanwijzingen en legt alles op een rustige manier uit, ook neemt hij de tijd als er een onderdeel is waar je wat meer moeite mee hebt. Rijschool Jo-Sie kan ik aan iedereen aanraden.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.