Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 20 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (20)

  • Amanda| 1 december, 2020

    In één keer geslaagd! Fijne lessen gehad met duidelijke uitleg. Bedankt voor het geduld en het rustig uitleggen. Zeker een aanrader! Groetjes, Amanda

  • Nina van de Vooren| 27 november, 2020

    Ik was opzoek naar een andere rijschool, daarvan kreeg ik geen spijt
    Maar.. alle rijscholen vol, geen enkel een paar uur tijd
    Ik had al een keer examen gedaan, dus ik wilde maar een paar uurtjes les
    Al die volle rijscholen wilde dat ik een heel pakket kocht, dus daar had ik geen succes
    Ik bleef het proberen en toen belde ik John op, met deze brandende vraag
    John, kan je mij helpen? Ervoor zorgen dan ik slaag?
    Eerlijk als hij is, met alle rust en betrokkenheid
    Vertelde hij mij, ik wil je wel helpen, maar ook ik heb weinig tijd
    John ging aan het puzzelen, de gunfactor was groot
    Ik was verrast dat hij mij zelfs ook nog, een gratis proefles aanbood
    Acht volwaardige lessen wist hij mij te bieden, in zeer korte tijd
    Alles was mij duidelijk, bij John geen vaagheid
    Iedere les was leerzaam en ook in de auto een goede sfeer
    Rijschool Jo-sie, voor jou, als je zeker en veilig wil zijn in het verkeer

    Bedankt John, voor jou een oprecht compliment
    Je bent een fijne rijdocent
    Leerzaam, met rust en een grapje op z’n tijd
    Van lessen bij Jo-sie krijg je zeker geen spijt

  • Nina van de Vooren| 27 november, 2020

    Ik was opzoek naar een andere rijschool, daarvan kreeg ik geen spijt
    Maar.. alle rijscholen vol, geen enkel een paar uur tijd
    Ik bleef het proberen en ik belde John op, met een brandende vraag
    John, kan je mij helpen? Ervoor zorgen dan ik slaag?
    Eerlijk als hij is, met rust en betrokkenheid
    Vertelde hij mij, ik wil je wel helpen, maar ook ik heb weinig tijd
    John ging aan het puzzelen, de gunfactor was groot
    Ik was verrast dat hij mij zelfs ook nog, een gratis proefles aanbood
    Acht volwaardige lessen wist hij mij te bieden, in zeer korte tijd
    Alles was mij duidelijk, bij John geen vaagheid
    Iedere les was leerzaam en ook in de auto een goede sfeer
    Rijschool Jo-sie, voor jou, als je zeker en veilig wil zijn in het verkeer

    Bedankt John, voor jou een oprecht compliment
    Je bent een fijne rijdocent
    Leerzaam, met rust en een grapje op z’n tijd
    Van lessen bij Jo-sie krijg je zeker geen spijt

  • Daniël| 11 oktober, 2020

    Ik vondt het altijd erg fijn om bij john te lessen. Wanneer je een handeling fout deedt dan gaf john dat heel duidelijk aan. Hij legde ook meteen uit wat je anders had kunnen doen. Met john kon je altijd wel een grapje maken en alles leren op je eigen tempo

  • Anjès| 12 augustus, 2020

    In een korte tijd veel lessen gehad en deze waren ontzettend fijn! Als mijn frustraties hoog zaten, was er alle ruimte en tijd om deze te bespreken. De uitleg werd op een fijne, rustige manier gegeven en als ik iets niet begreep werd het gewoon nog een keer uitgelegd en besproken. Kortom: Héle fijne rijschool en door John heb ik vertrouwen gekregen in het rijden!

  • RUTH| 1 augustus, 2020

    John Siebelink. Heel erg bedankt voor de rijlessen!! U legt alles goed uit, en heb veel geduld voor alles. Het is zeker voor ander aan te raden om hier te gaan lessen.

  • Duncan| 21 juli, 2020

    In 1 keer geslaagt, wat ik zeker aan john te danken heb. Voor john heb ik 2/3 andere rijinstructeurs gehad, waar het mede door mijn adhd niet echt lekker mee klikte. Iedere keer wanneer ik bij john in de auto stapte voelde ik gelijk de rust en duidelijkheid die hij afstraalde. Altijd ruimte voor een grapje, altijd ruimte voor vragen, en altijd de rust om dingen op je eigen tempo te leren.
    Bijna jammer dat de lessen voorbij zijn.
    Voor iedereen een aanrader dus!

  • Jonti Bell| 16 juli, 2020

    Super Goeie Lessen gehad erg veel van geleerd en met John Hulp zo in een keer geslaagd Helemaal Top!!

  • Danilo Adelaar| 20 juni, 2020

    Wat een top rijschool is dit. Zo goed uitgelegd allemaal en een leuk gezellig klik. Heel erg bedank John voor je goede hulp.

  • Louis Tran| 3 juni, 2020

    John geeft duidelijk en goede lessen. Hij geeft aan wat je fout hebt gedaan en hoe je het de volgende keer beter kan doen. Ook voel je bijna geen grote druk op je tijdens het rijden met hem.

  • Davey| 12 maart, 2020

    Rijles:
    Heb leuken lessen met John gehad. Hij legt goed uit wat fout gaat en geeft goed les.

  • Björn Kunkeler| 10 maart, 2020

    Geslaagde rijlessen!BerichtJohn neemt de tijd om dingen uit te leggen, maar laat je ook graag fouten maken zodat je er zelf van leert. Ook dan ahteraf altijd met een goede uitleg. John neemt de tijd en het rijden voelt nooit gehaast. Hij heeft een antenne voor onrust en weet hier goed mee om te gaan. Deze aanpak werkte voor mij heel goed. Ik was erg gespannen, onzeker en zenuwachtig. Dat verdween bij elke les steeds iets meer. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan!

  • Yoeri van Nimwegen| 28 februari, 2020

    John,
    Bedankt voor de leerzame lessen! Jij neemt de tijd om op een rustige manier moeilijke verkeerssituaties te bespreken(als het nodig is ook vaker!) Mede hierdoor zorg je dat de leerling op een prettige manier kan gaan rijden. Ook ben je in voor een praatje!
    Nogmaals bedankt!

  • Jimmy van bijnen| 26 februari, 2020

    Eerst een rijles toen kwam er al je moet meer kijken toen 20 uur lang gereden met John hartstikke fijne rijlessen alles word echt goed uitgelegd als je iets niet begrijpt vragen super leuke lessen gehad en in 1x GESLAAGD raad iedereen aan hier te lessen wat een ervaring blij dat ik josie als rijschool heb gekozen

  • Björn Overbeek| 25 februari, 2020

    In één keer geslaagd! Het begon allemaal met een proefles, daarna een goede, duidelijke uitleg over het process en vervolgens het inplannen van de lessen. De proefles vond ik best spannend, maar John heeft me duidelijk alles uitgelegd en ik voelde me heel veilig met hem naast me in de auto. De rest van de lessen gingen vrijwel precies zoals de proefles: stukjes uitleg en dan iets uitproberen tot het goed ging en dan verder. Op geen moment had ik het idee dat onveilig was, want John gaf goede aanwijzingen, en greep soms in waar nodig. Over het algemeen heb ik een hele fijne rijervaring opgedaan bij John, en ik raad je zeker aan om een proefles in te plannen als je aan het zoeken bent naar een rijschool. Heel erg bedankt John!

  • Adnan| 14 februari, 2020

    Heel erg bedankt voor de leuke en duidelijke lessen, veel gelachen en gepraat. Tegen het einde werd het wel serieus, maar dit was wel nodig. Nogmaals bedankt en ik ben trots om te zeggen dat ik in één keer ben geslaagd!
    Een echte aanrader.

    Groeten Adnan

  • Nikki| 10 februari, 2020

    Na twintig lessen ben ik in één keer geslaagd. Dit is gelukt door de fijne lessen van John. Hij weet waar hij het over heeft en zijn geduld raakt nooit op. Ook al gaat het nog zo slecht, hij blijft optimistisch. Elke vraag die je hebt, beantwoordt hij zo goed mogelijk en hij stelt je in elke situatie op je gemak.
    Heel erg bedankt John!

  • Björn| 6 februari, 2020

    Erg fijn les gehad van John,
    Goede uitleg gehad en op een fijne manier naar het eindresultaat toegewerkt. Ook brengt hij goed de aandachtspunten in beeld en zorgt er voor dat het dan verbeterd wordt. John zorgt er dus echt voor dat je je op je gemak voelt in de auto

    Zeker een aanrader!

  • Menno| 4 februari, 2020

    Hele fijne en goede rijlessen gehad van Jo-sie. Legt goed de dingen uit die je moet verbeteren en oefent alles goed. Vond het gezellig in de auto! Bedankt!!!

  • Sanne| 24 januari, 2020

    Fijne rijlessen gehad! Je leert elke les weer wat anders en in korte tijd kan er al veel verbetering te zien zijn. Dit met name door duidelijke uitleg en voorbeelden.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.