Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 20 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

( Plaatsing doen wij alléén ná mondelinge toestemming van de leerlingen )

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (19)

  • Merlijn| 28 september, 2022

    Veel geleerd, veel geduld en legt goed uit wat je beter kan doen. Fijne sfeer in de auto en altijd in voor een grapje. Zeker aan te raden aan andere beginnende bestuurders

  • Wesley| 15 augustus, 2022

    Top rijschool neemt de tijd voor zijn leerlingen geeft uitleg als je dat nodig heb en is zeer professioneel 😃 ik zou deze rijschool zeker aanbevelen

  • Tessa| 10 augustus, 2022

    Ik ben John heel erg dankbaar voor de goede rijlessen, zijn geduld en dat ik nu meer zelfvertrouwen heb in het auto rijden. Ik had het nooit verwacht, maar met de goede hulp van John ben ik in één keer geslaagd! Ik zou iedereen aanraden om rijlessen te nemen bij Jo-sie.

  • Arjan| 13 juli, 2022

    Snel een goede basis opgebouwd van geduldige instructeur, een aanrader voor leerlingen met ADD/ADHD

  • Milan| 20 mei, 2022

    Afgelopen dinsdag moest ik afrijden en natuurlijk in 1x geslaagd, zonder John ze moeite en tijd was dit niet gelukt. Hartstikke bedankt John!!!!

  • Martijn| 8 mei, 2022

    afgelopen woensdag ben ik in 1 keer geslaagd. En dat is dankzij rijinstructeur John. Er hing altijd een relaxte en fijne sfeer in de auto.

  • Oumar| 25 maart, 2022

    Binnen 19 goede en leerzame lessen in 1 keer afgereden dankzij John had ook niet minder verwacht.

  • Arthur van der Linde| 3 maart, 2022

    In 1 keer geslaagd! Ik ben John erg dankbaar voor de prettige omgang. Serieus (en soms ook streng) waar nodig maar zeker ook een fijne ontspannen sfeer. Ik zou rijschool jo-sie 100% aanraden!!

  • Lisette Snel| 21 februari, 2022

    Vandaag in 1x geslaagd! Dit was mij niet gelukt zonder John van Jo-sie. Super rij-instructeur waar ik veel van heb geleerd. In de auto was er altijd plaats voor een grapje. Naast leerzaam daarom ook leuk.

  • Chloe Verhoef| 4 februari, 2022

    Ik heb zojuist mijn rijbewijs behaald dankzij de duidelijke, leuke, instructieve lessen van John!

    Wanneer ik iets niet begreep zetten wij de auto aan de kant en legde hij mij alles uit net zolang tot dat ik het snapte.

    John hartelijk bedankt voor alles!

  • Jochem| 2 februari, 2022

    Net mijn 2e poging voor het praktijkexamen geslaagd! Heb een goede ervaring met de rijschool, makkelijk en duidelijk met plannen en er genoeg ruimte als je hardleers bent/toch wat moeite hebt met rijden. Je wordt goed naar het rijexamen geholpen!

  • Britt| 14 januari, 2022

    Ontzettend fijne begeleiding en in 1 keer geslaagd! Tussendoor een grapje hier en daar kan in de auto. Nogmaals bedankt John en wie weet zien we elkaar nog een keer op de weg.

  • Margot| 31 december, 2021

    Omg ik ben geslaagd in 1 keer!!!!
    Nooit gedacht dat ik dat kon.
    John heeft me zo goed geholpen en begeleidt daar ben ik hem onwijs dankbaar voor.
    Deze rijschool is 100% zeker een aanrader, John heeft echt persoonlijke aandacht.
    Onwijs blij met deze rijschool, zeker een aanrader!

  • Anna-May Kool| 31 december, 2021

    Hele fijne rijlessen gehad bij John. Al vanaf het begin een goed gevoel bij deze rijschool. Enorm veel geduld, altijd rustig en in voor een grapje. Ook even stoppen om de frustratie te laten zakken is helemaal geen probleem. Duidelijke instructies, als er iets fout gaat wordt je goed uitgelegd wat beter kan, aan de hand van aantekeningen en foto’s van situaties op de weg. Dankzij de lessen durf ik de weg op

  • Anna-May Kool| 31 december, 2021

    Hele fijne rijlessen gehad bij John. Al vanaf het begin een goed gevoel bij deze rijschool. Enorm veel geduld, altijd rustig en in voor een grapje. Ook even stoppen om de frustratie te laten zakken is helemaal geen probleem. Duidelijke instructies, als er iets fout gaat wordt je goed uitgelegd wat beter kan, aan de hand van aantekeningen en foto’s van situaties op de weg

  • Tycho| 8 december, 2021

    Super fijne lessen gehad met John. Hij leert je stap voor stap zelfstandig rijden op leuke en leerzame manier waardoor ik het snel in me opnam. Ook nam hij de tijd om mij dingen extra uit te Leggen als ik iets niet snapte. Erg dankbaar voor de tijd die hij in mij heeft gestoken. Zonder John had ik nooit in één keer kunnen slagen!

  • Ronan| 12 november, 2021

    Super fijne ervaring gehad met het lessen bij de rijschool. John weet persoonsgericht de vaardigheden aan te leren om met vertrouwen het examenen in te stappen. Doormiddel van de duidelijk, maar toch geduldige en luchtige manier van lessen een top tijd gehad!

  • Esmay| 3 november, 2021

    Veel geleerd en 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Fijne rijlessen gehad en altijd in voor een gezellig praatje, John bedankt!

  • Xander| 6 oktober, 2021

    Het is mij misschien niet in een keer gelukt, maar bij een tweede keer mocht het toch baten. Fantastische rijschool, echt een aanrader. Goeie lessen, leuke grapjes en altijd gezellig, maar vooral leerzaam!

    John, bedankt en het gaat je goed!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.