Hieronder zie je de ervaringen van (oud) leerlingen bij Jo-Sie rijschool.  Deze vertellen jou, in hun eigen woorden, over de sfeer in de auto en onze manier van werken. De foto’s op de pagina zijn van de laatste 12 geslaagde leerlingen. De ervaringen van de laatste 20 geslaagde leerlingen. Op onze facebook pagina zie je alle foto’s en een gedichtje vóór en over de oud leerling(e).

 

Wil jij ook een ervaring met ons delen? Plaats dan hier, onder aan deze pagina,  jouw bericht.

Reactie (24)

  • Gyuri Reizinger| 5 juli, 2019

    Hele fijne lessen gehad met John!
    Zeker een aanrader!… legt alles goed uit en hij laat je ook heel goed leren van je fouten…. daar heb je wat aan 😉
    Plus je mag je eigen muziek spelen…. ook al vind ie het maar helemaal niks.. hij doet er alles aan om je op je gemak te voelen op de weg! dat is super realxt en heel gezellig ook 😉
    Bedankt voor alle leuke lessen John!

  • Laura| 4 juli, 2019

    Met heel veel plezier en goede aandacht voor moeilijkheden gereden! Altijd met heel veel plezier! Ook met veel begrip, want ben er even tussenuit geweest door een gebroken teen maar ook dat was geen enkel probleem. Praktijk in 1x gehaald en wat ben ik blij !!

  • thom| 2 juli, 2019

    Bedankt voor de de leuke lessen John! In 1x geslaagd door middel van de goede lessen

  • leerlinge Onbekend| 25 juni, 2019

    John bedankt voor alles.
    Je engelen geduld,
    Je rustige uitleg,
    Je duidelijke uitleg,
    Je snelle reacties😉
    En het geruststellen na een stomme fout,
    Je fijne lessen,
    Je humor en gezelligheid.
    En hoe fijn ik ben in 1x geslaagd. Super bij mee en nogmaals bedankt John.

    John is wel heel duidelijk en direct. Als je iets niet goed uitvoerde pakte hij zijn grote map en begon zijn uitleg. Vind je dat vervelen zorg er dan zelf voor dat je de regeltjes goed weet zeker als je je theorie al op zak heb. Dan moet je het gewoon weten. Maar die uitleg uit zijn grote map was wel weer heel duidelijk en met wederom veel geduld.

    Ik raad iedereen aan zijn/haar rijbewijs te gaan halen bij JO-SIE .

  • Deveny| 10 mei, 2019

    Rijschool Jo-Sie is een aanrader voor iedereen die wil beginnen aan zijn / haar rijbewijs. John is een erg fijne instructeur die je alles, als dat nodig is 10x uitlegt totdat je het helemaal snapt. Hij geeft duidelijk aan wat er goed / fout gaat, maar er is ook tijd voor een gezellig praatje / grapje. Echt top!

  • Bradly| 3 mei, 2019

    ik heb denk ik 20 lessen gehad super leuke toffe leerzame lessen ik ben in 1x geslaagd ik ben super blij ❤️ super toffe vent altijd leuk en gezellig wel recht voor ze raap super goed

  • Twan Hoebée| 26 april, 2019

    Hee John, jou lessen hebben erg veel geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Elke les was duidelijk, als ik ergens moeite mee had dan werd er gelijk gezorgd dat ik daar geen last meer van had. Ik zou je zeker aanraden bij iemand die wil beginnen met zijn rijbewijs.

  • Joelle| 17 april, 2019

    John is een goede rijinstructeur, iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt vanaf de eerste rijles, hij heeft veel geduld, en als je iets niet snapt blijft hij het uitleggen tot je het wel snapt. Zeker een aanrader.

  • Jordy| 26 maart, 2019

    John is een prima rijinstructeur! Zeker een aanrader! Heel geduldig en rustig, daarnaast ook altijd in voor een dolletje waardoor de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk worden! Als er iets mis of fout ging, altijd de tijd genomen om goed en duidelijk uitleg te geven. Heel proffesioneel en vriendelijk. Erg dankbaar voor alles en nogmaals, 100% aanrader! Bedankt voor alles 🙂

  • Ana-Lynn| 4 maart, 2019

    John heeft me geweldig geholpen om mijn zenuwen Onder controle te houden en vertrouwen in mezelf te hebben. Ik ben heel erg blij dat het eindelijk bij Rijschool jo-sie gelukt is om mijn rijbewijs te halen! Hele fijne instucteur, rustig en relaxt en goed leren rijden. Bedankt John!!

  • Frederique| 17 februari, 2019

    Hele goede rijlessen gehad. Elke rijles was anders en er werden telkens andere dingen geoefend. Hierdoor vond ik het ook leuk om te lessen en er werd goed geluisterd naar wat ik nog wilde doen. Ik vond het vooral lastig om vooruit te kijken en op tijd klaar te zijn maar John heeft me hierbij super goed geholpen

  • Jeroen| 23 januari, 2019

    Of ik in 1 keer geslaagd ben, nee. Wel heb ik hele goede lessen gehad en heb er hee veel van geleerd. Dingen die ik niet kon of lastig vond werden gelijk opgepakt. Het lastigste vond ik toch het kijken en inschatten. Het rijden ging wel na mijn mening. Uiteindelijk ben ik geslaagd en kan ik niet wachten tot ik me rijbewijs heb. Bedankt John voor de leuke en leerzame lessen!

  • liesje Stander| 3 januari, 2019

    5-Stars!
    John is wonderful driving instructor! As every new beginner, I was afraid of the possibility that My driving instructor would put the fear of driving in me if i made a mistake, but to the contrary John is very friendly and has taught me to be vigilant and given me the skills to drive safetly and feel confident on the road! His wit and sarcasm lightens the mood and made me feel confortable and relaxed. He is a very good teacher and is able to comunicate very well of how you could do something in a better, more efficient or safer manner! Thank you John! 5Stars*

  • Joey| 31 december, 2018

    John is een goeie rij instructeur die alles kalm en duidelijk uitlegt. Als je even in de stres raakt door een bepaalde situatie, weet hij van aanpakken en dat doet hij op een relaxte manier, geen haast. Het is fijn om hem als instructeur te hebben omdat hij je niet alleen leert autorijden, maar ook met je reflecteert naar punten waar je op moet letten. Dit helpt jou met het inzien van wat beter kan en maakt het halen van je rijbewijs een stuk gemakkelijker. Naast de wijze lessen kan je ook zeker met hem gezellig kletsen wat het autorijden leuker maakt. In 1 x geslaagd dankzij rijschool Jo-Sie, zeker een aanrader!

  • Ramona van rooijen| 23 november, 2018

    John is echt de rust zelf.
    Ik had heel veel stress bij het rijden. En John kreeg het eruit.
    Ik werd steeds rustiger.
    John ik ben echt blij dat ik voor jou heb gekozen.

    Je bent een geweldige man die je overal rustig bij help
    En het ook gewoon 100x wilt uitleggen.
    Vandaag ben ik door jou steun en geduld in 1x geslaagd voor Mn exame.

    Bedankt voor alles. En je goede hulp
    En ik zou je overal aanraden.
    Je bent een topper !

  • Mike| 18 november, 2018

    Super ervaring gehad bij JO-SIE rijschool. John heeft zelfs voor mensen als ik super veel geduld en als ik nog moeite had met bepaalde onderdelen kwamen we daar vaker op terug tot het goed ging. Zeker heeft John me tijdens de lessen meer zelfvertrouwen gegeven op de weg en zal ik daarom deze rijschool voor altijd dankbaar zijn voor al deze top lessen die ik heb gehad. John is een toffe instructeur en zal zeker voor ieder nieuw persoon het een leerzame tijd maken!

  • Thommy| 1 november, 2018

    Goede rij-instructeur die alles op een duidelijke & geduldige manier uitlegt, aandachtspunten worden goed besproken en verbetert.
    Ik vond het een fijne ervaring en met de lessen en instructies van John heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik zou rijschool JO-SIE zeker aanraden!

  • Danaë| 26 oktober, 2018

    Ik heb hele fijne lessen bij deze rijschool gehad, en raad hem zeker aan. John is een goede en vriendelijke instructeur. Hij blijft altijd kalm en geeft duidelijk aan waar je sterke en zwakke punten zitten.

  • Beau| 22 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor het geduld hebben haha!!
    Ik was zeker niet ver gekomen door alle tips die ik gekregen hebt.
    In 1x geslaagd dankzij John. Bedankt!!!

  • junqing| 17 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij jou heb gehad,Goede instructeur die duidelijk uitlegt en goeie tips geeft,is een fijne sfeer tijdens de lessen en die instructeur is erg vriendelijk. Zeker aan te raden.

  • Joyann| 15 oktober, 2018

    Heel erg bedankt voor uw geduld, leuke en leerzame lessen!!!! Voor degene die hun auto rijbewijs willen halen, is deze rijschool zeker een aanrader!!!!!!!

  • Marvin| 5 oktober, 2018

    Beste John ,
    Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij jou heb gehad , ook al ging het wat langzamer , gelukkig had je het geduld ! En daar ben ik jou dankbaar voor ! Nogmaals hartstikke bedankt .
    Een echte aanrader deze man !

  • Evelina| 4 oktober, 2018

    John erg bedankt voor het geduld en leerzame lessen ik heb fijne lessen gehad je ben de beste

  • Kirsten| 2 oktober, 2018

    Heel fijn les gehad van John. Veel begrip en geduld. Doet er alles aan om je te helpen. Heel professioneel. Fijn in de omgang. Zeker een aanrader!!!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.